kop q100 1920x600

Q100 Quality Quick Questionnaire

zachte succesfactoren gemeten en uitgedrukt in harde cijfers

Wat ik vaak mis, zijn echte, harde cijfers van en uit organisaties. Cijfers waar je echt iets mee kunt, Die je kunt vergelijken met andere organisaties, branchegenoten of met vorige metingen bijvoorbeeld.

Natuurlijk zijn er allerlei onderzoeken van vele bureaus en instanties. Maar de meeste doen 'alleen maar' onderzoek naar generieke onderwerpen en niet toegespitst op jullie organisatie. En onderzoeken die wel in organisaties plaatsvinden - en die jullie ook bij jullie kunnen laten uitvoeren - richten zich alleen op harde kanten van de organisatie en / of kleine gespecialiseerde gebieden.

Maar daar, in die harde kanten, daar huist jullie succes niet. Die woont in de abstracte, zachte kant.

Wat niet bestaat, zijn instrumenten die de zachte, abstracte kanten van jullie organisatie in kaart brengen. In concrete cijfers. Of beter gezegd: zoiets bestond niet.

Ik vond het hard nodig dat zo'n meetinstrument er zou komen en dus heb ik er één mede ontwikkeld; de Q100 organisatie-analyse. Tegenwoordig kun je zachte succesfactoren zoals cultuur, leiderschap, gemeenschapszin en meer dus wel degelijk meten.

Lees er meer over op www.q100.nl.

inspiratie via social media & nieuwsbrief

Word vrienden op Facebook:
http://facebook.com/mark.ernst.1232

Hier vind je me op LinkedIn:
nl.linkedin.com/pub/mark-ernst/18/889/353

En op Twitter:
twitter.com/ME_Mark_Ernst

Enkele filmpjes op Youtube:
youtube.com/channel/UClTB72
g5usAHKTJFaj_xi2g

nieuwsbrief

schrijf je in

Wil je eerst verstuurde nieuwsbrieven lezen? Dat kan hier.