kop lez 1920x600

motiveer medewerkers

van demotivatie naar échte motivatie

Ook al staan ze niet op de balans, de mensen zijn het grootste ondernemerskapitaal!

Het zijn vooral hun motivatie, betrokkenheid, eigenaarschap, passie en commitment die het succes van de organisatie opstuwen. Wat is het dan jammer (understatement) dat de motivatie, betrokkenheid etc. in Nederland ronduit belabberd zijn. Twee op drie medewerkers is niet gemotiveerd en slechts 1 op de 11 voelt zich betrokken bij zijn / haar bedrijf. (lees: betrokken medewerkers = keihard succes.)

De cijfers liegen niet: bij Nederlandse bedrijven zijn al dit soort zachte succesfactoren - motivatie, betrokkenheid, commitment etc. -  ronduit belabberd. Hoe deprimerend dat ook zou kunnen zijn, het heeft een enorm voordeel! Er is immers ruimte voor verbetering!

Waarom dit seminar
Om te begrijpen wat grootheden zoals motivatie, betrokkenheid, eigenaarschap en commitment zijn, hoe het werkt en waarom ze op de werkvloer vaak voor verbetering vatbaar zijn. En natuurlijk om bij jullie meteen aan de slag te gaan met verbeteringen.

Hoe het seminar is (en hoe het geboekt kan worden)
Dit seminar duurt een dagdeel en kan InHouse worden geboekt; met jullie eigen mensen, al dan niet fysiek in jullie eigen bedrijf.
Als je dit seminar wilt boeken, kun je contact opnemen of je vult onderstaand formulier in. We nemen dan contact op met jullie.

Wie van dit seminar profiteren
Iedereen wie leiding geeft op de werkvloer, van CEO tot aan assistent bedrijfsleider.

Wat we gaan doen
Het seminar bestaat uit twee blokken. Het eerste blok kijken we naar naar motivatie en alles wat er bij hoort. Waarom is de motivatie, betrokkenheid etc. vaak niet zo goed als we zouden willen? Hoe werkt het? Waar zitten de kinken in de kabel?
Tijdens het tweede blok gaan we op zoek naar de oplossingen. Wat kun je morgen veranderen? Wat kun je volgende week doen? En hoe zou je organisatie er over een maand het liefst uitzien?

Dit seminar kan fantastisch gecombineerd worden met de Q100 organisatie-analyse. Kijk hier waarom.

,-

excl. BTW

boek nu

Boek dit seminar

Je kunt contact opnemen of dit formulier invullen.
In het tweede geval nemen wij contact op, onder andere om de planning door te nemen.

inspiratie via social media & nieuwsbrief

Word vrienden op Facebook:
http://facebook.com/mark.ernst.1232

Hier vind je me op LinkedIn:
nl.linkedin.com/pub/mark-ernst/18/889/353

En op Twitter:
twitter.com/ME_Mark_Ernst

Enkele filmpjes op Youtube:
youtube.com/channel/UClTB72
g5usAHKTJFaj_xi2g

nieuwsbrief

schrijf je in

Wil je eerst verstuurde nieuwsbrieven lezen? Dat kan hier.